banner

Verzend informatie

Wat zijn de verzendkosten?

Alle bestellingen welke geplaatst worden bij Luxe Cases en Covers zullen GRATIS worden verstuurd binnen Nederland. De prijzen die u ziet op onze website, zijn de prijzen welke u ook daadwerkelijk betaald. Bestelt u vanuit het buitenland dan zijn de verzendkosten 2,95 euro.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Wanneer u een bestelling plaatst voor 16.00 uur heeft u deze de volgende dag al in huis (Nederland). Indien uw bestelling niet door de brievenbus past, zal deze verzonden worden als een pakketje, in dit geval ontvangt u een Post NL Track & Trace code zodra uw bestelling is verzonden. Het is ook mogelijk dat uw bestelling door de brievenbus past (99% van de gevallen). U hoeft hier dan natuurlijk niet voor thuis te blijven. Bestellingen geplaatst op zaterdag of zondag worden de dinsdag daarop geleverd. Post NL bezorgd geen post meer op maandag. Voor wat betreft bestellingen vanuit het buitenland, hebben een gemiddelde levertijd van 3-5 werkdagen.

Note: Tijdens de feestdagen zoals 1ste kerstdag en 2e kerstdag + Oudejaars en Nieuwjaarsdag versturen wij geen bestellingen. Natuurlijk kunt u echter altijd een bestelling plaatsen. Uw bestelling wordt dan na de feestdagen zo spoedig mogelijk verzonden.

Krijg ik bericht wanneer mijn bestelling wordt verzonden?

Uiteraard. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, krijgt u daar een email van. Wanneer wij uw bestelling in behandeling en verzonden hebben, ontvangt u daar ook een email van. Wanneer u geen email ontvangt, kan het zijn dat deze in de map ongewenst is gekomen. Bekijkt u dan uw map ongewenst/spam.

Besteld op    Bezorgdag Nederland    Bezorging Buitenland  
Maandag Geleverd dinsdag 3-5 werkdagen
Dinsdag Geleverd woensdag 3-5 werkdagen
Woensdag Geleverd donderdag 3-5 werkdagen
Donderdag Geleverd vrijdag 3-5 werkdagen
Vrijdag Geleverd zaterdag 3-5 werkdagen
Zaterdag Geleverd dinsdag 3-5 werkdagen
Zondag Geleverd dinsdag 3-5 werkdagen

De waardering van www.luxecasesencovers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 87 reviews.