banner

Bestel informatie

Ik heb een bestelling geplaatst. Wat gebeurd er nu?

Wanneer u een bestelling plaatst bij Luxe Cases en Covers, dan krijgt u na het bestellen een bevestiging per e-mail. Zo krijgt u ook een e-mail van ons wanneer de bestelling verzonden is met de verwachte leverdatum. Wanneer de mail is verzonden, heeft u vaak al de volgende werkdag het product al in huis. Indien uw bestelling een pakket betreft ontvangt u van ons de PostNL tracking-code waarmee u uw bestelling kunt volgen. 99% van de bestellingen past door de brievenbus. U hoeft dus niet thuis te blijven voor ontvangst.

Ik heb geen bevestiging gehad van mijn bestelling. Hoe kan dat?

Wanneer u geen bevestiging heeft ontvangen in uw email box, kan het zijn dat deze in de map ongewenst is gekomen. Bekijkt u dan uw map ongewenst/spam. Vooral hotmail & gmail gebruikers ondervinden deze problemen. Wanneer deze in uw ongewenst map zit, zullen daar ook de status updates in komen. Heeft u helemaal geen bevestiging ontvangen, neemt u dan contact met ons op via de mail.


Bestelling plaatsen met en zonder account.

Bij Luxe Cases en Covers is het niet nodig om een account aan te maken. U kunt als gast een bestelling plaatsen en deze dus ook betalen. Natuurlijk is het wel nodig om uw gegevens in te vullen. Het aanmaken van een account brengt echter wel voordelen met zich mee. Zo kunt u op elk moment uw bestellingen bekijken, uw gegevens wijzigen en op de hoogte blijven van de acties. Daarnaast wordt u via het account op de hoogte gebracht van de vorderingen van uw bestelling.

Direct een account aanmaken

De waardering van www.luxecasesencovers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 87 reviews.